Principii de investitie in imobiliare din cartea Tata Bogat, Tata Sarac a lui Robert Kiyosaki

Cartea "Tata Bogat, Tata Sarac" de Robert Kiyosaki oferă învățăminte financiare valoroase despre investițiile în imobiliare. Iată câteva idei cheie din carte:

Articole
13. Aug 2023
224 afisari
Principii de investitie in imobiliare din cartea Tata Bogat, Tata Sarac a lui Robert Kiyosaki

Proprietățile precum casele sau apartamentele sunt datorii, nu active, deoarece necesită cheltuieli de întreținere și nu generează venituri. Mai bine investiți în proprietăți închiriate care să vă aducă bani în buzunar prin veniturile lunare.

Utilizați împrumuturi pentru a achiziționa proprietăți imobiliare, permițându-vă să controlați active valoroase cu investiții inițiale mici. Asigurați-vă că veniturile din închiriere depășesc costurile, obținând astfel un flux de numerar pozitiv.

Cercetati si ramaneti în permanență la curent despre imobiliare, astfel veti intelege tendințele pieței, opțiunile de finanțare și gestionarea proprietăților.

Adoptați o mentalitate de investitor și om de afaceri pentru a vedea oportunități în imobiliare pe care alții le-ar putea rata.

Metoda BRRRR implică cumpărarea, închirierea și refinanțarea proprietăților pentru a recupera investiția inițială și a cumpăra mai multe proprietăți.

Cumpărați la prețuri scăzute și vindeți când prețurile sunt ridicate pentru a obține profit.

Investiți în zone cu potențial de creștere pentru a asigura aprecierea proprietăților în timp.

Fiți creativ cu finanțarea, putând folosi opțiuni precum finanțarea de la vânzător sau împrumuturi private.

Asumarea riscurilor calculate poate aduce câștiguri în imobiliare. Investițiile pot fi profitabile, dar necesita prudență si calcule!

 

Acestea sunt principii esențiale enumerate in cartea "Tata Bogat, Tata Sarac" (titlu original: Rich Dad. Poor Dad) pentru investițiile în imobiliare. Pentru o înțelegere mai detaliată, recomand lectura cărții.