Politica de Adaugare Anunturi

Politica de Adaugare Anunturi Imobiliare pe CaseDeVanzare.ro

Ultima actualizare: 09/09/2015

Pentru utilizarea site-ului CaseDeVanzare.ro si a serviciilor conexe, confirmati si declarati ca nu adaugati anunturi, postari sau informatii ce furnizeaza informatii in legatura cu vanzarea, cumpararea ori schimbul de bunuri sau servicii, de continut sau de informare, care incalca legile Romaniei.

1. Interzis publicarea urmatoarelor anunturi

1.1. Se interzice in mod specific listarea, postarea de anunturi sau publicarea de informatii pe site-ul CaseDeVanzare.ro cu privire la urmatoarele elemente:
1.1.1 Informatiile sau elementele care sunt defaimatoare, calomnioase, amenintatoare sau abuzive in natura ei; 
1.1.2 Informatiile care sunt frauduloase, denaturand scopul real al utilizarii bunurilor sau serviciilor. 
1.1.3 Bunuri contrafacute, piratate sau servicii ilegale neautorizate (servicii pentru care nu ai autorizatie sau pentru care nu ai autoritatea legala). 
1.1.4 Transmiterea electronica prin orice mijloc a virusilor de orice tip sau aricare alt tip de program de calculator ce faciliteaza accesarea ilegala si neautorizata a unui sistem informatic cu intentia de a deteriora sau distruge un calculator sau o retea de calculatoare sau care are scopul de a intercepta informatii si/sau date cu caracter personal. 
1.1.5 Informatiile furnizate de dumneavoastra nu va include niciun continut de ura, care este peiorativ sau calomnioase in natura sa, care are ca scop un individ sau grup, sau promoveaza violenta impotriva oamenilor si/sau animalelor. 
1.1.6 Spam, abuziv, duplicari, scheme de frauda (de exemplu, cum sa devi bogat, rapid sau munceste de acasa, escrocherii, care sunt adaugate, prin intermediul anunturilor, in scopul de a insela utilizatorii, vizitatorii). 
1.1.7 Nerelevanta, categorie incorecta (de exemplu: Apartament adaugat la vanzare in categoria Case). 
1.1.8 Strada, Localitatea, Orasul sau Judetul adaugate incorect (adaugarea de anunturi este permisa doar in strada, localitatea, orasul sau judetul din care face parte imobilul) 
1.1.9 Anunturile imobiliare internationale.

1.1.10 Pozele publicate si descrierea imobilului nu trebuie sa contina numere de telefon, date de contact, logo-uri, adrese web sau adrese de email. Toate datele de contact precum si logo-ul se ataseaza in campurile special dedicate.

1.2 Anuntul dumnevoastra, informatiile, Publicitatea pe CaseDeVanzare.ro

1.2.1 Sa nu fie defaimatoare, sa nu contina comert calomnios, sa nu contina amenintari sau hartuire. De asemenea, nu trebuie sa denatureze, insele, fraudeze, sau sa se refere la vanzarea de bunuri contrafacute, bunuri furate sau servicii care nu va apartin sau pentru care nu aveti autorizatie legala. De asemenea, trebuie sa va asigurati ca nu se incalca nici o proprietate intelectuala, secretele comerciale, alte drepturi de proprietate, drepturi de publicitate sau intimitate a unei terte parti. 
1.2.2 nu trebuie sa contina virusi, cai troieni, viermi informatici, boti, depunatori sau alte rutine si programe de calculator care pot afecta sau interfereaza negativ, intercepteaza pe ascuns sau exproprieaza orice sistem, date sau informatii cu caracter personal. 
1.2.3 Nu se permite calomnia, ura, discursul peiorativ, calomnios indreptat asupra unei persoane sau grupuri. Nu ar trebui sa promovezi violenta impotriva altor utilizatori, persoane sau grupuri.
1.2.4 Pozele publicate in anunt nu trebuie sa contina numere de telefon, email sau alte detalii de contact. Exista campuri dedicate detaliilor de contact.
1.2.5 Continutul anuntului trebuie sa contina doar detalii despre imobil, pentru a ajuta cumparatorul sa ia o decizie. Continutul anuntului nu trebuie sa contina numere de telefon, email sau alte detalii de contact. Exista campuri dedicate detaliilor de contact.

2. In plus, fata de cele de mai sus, si in sensul de claritate toti Utilizatorii si Vizitatorii se asteapta sa adere si sa respecte urmatoarele politici in momentul in care adauga anunturi:

2.1 In plus fata de elementele enumerate la punctele 1.1 si 1.2, de asemenea, utilizatorii si vizitatorii sunt obligati sa adere si sa respecte Politica de Confidentialitate (https://www.casedevanzare.ro/cdv/politici-de-confidentialitate) si Termenii si Conditiile (https://www.casedevanzare.ro/cdv/termeni-si-conditii) in momentul in care adauga anunturi, posteaza sau furnizeaza informatii cu privire la orice imobil, produs sau serviciu. 
2.2 Anunturi Duplicate nu sunt permise. Orice anunt postat de mai multe ori (poze si/sau continut si/sau titlu) poate fi considerat ca un anunt duplicat. Va sfatuim sa adaugati mai multe anunturi doar in cazul in care aveti mai multe imobile spre vanzare. Toate anunturile duplicat vor fi sterse iar utilizatorii sau vizitatorii care persista sunt restrictionati partial sau total, penalizati sau banati in accesarea site-ului CaseDeVanzare.ro

2.3 Cand publicati anuntul va exprimati acordul ca, in cazul vanzarii imobilului sau in cazul in care nu mai doriti sa vindeti, detaliile anuntului vor ramane in continuare pe site, doar datele de contact fiind sterse.

Consecintele nerespectarii, in totalitate, a Politicii de Adaugare Anunturi

Utilizatorii sau Vizitatorii site-ului CaseDeVanzare.ro care nu respecta, in totalitate, Politica de Adaugare Anunturi, incluzand punctul 2.1. si 2.2. poate face obiectul urmatoarelor actiuni:

1. Suspendarea sau incetarea calitatii de vizitator, membru sau utilizator al site-ului CaseDeVanzare.ro 
2. Restrictionarea partiala sau completa in accesarea continutului sau serviilor oferite de site-ul CaseDeVanzare.ro 
3. Blocarea partiala sau completa a accesului la site-ul CaseDeVanzare.ro 
4. Dupa caz, raportarea catre autoritatile competente in vederea aplicarii legii.

Pentru intrebari, nelamuriri sau sesizari va rugam sa trimiteti un email la: contact@casedevanzare.ro

Case De Vanzare S.R.L

Ai intrebari? Contacteaza-ne