Termenii si conditiile

Ultima modificare: 30/03/2018

Bun venit pe CaseDeVanzare.ro, site operat de societatea Case De Vanzare S.R.L.

Va multumim pentru utilizarea produselor si a serviciilor noastre („Serviciile”). Serviciile sunt oferite de societatea Case De Vanzare S.R.L. prin intermediul site-ului CaseDeVanzare.ro . Adresa societatii este: Strada Principala, Nr 403, Nucet, Jud. Dambovita. Agent economic avand Codul Unic de Identificare (CUI): 34768896. Numar de inmatriculare la Registrul Comertului: J15 /463 /2015

Prin utilizarea Serviciilor noastre, sunteti de acord cu prezentii Termeni si conditii. Va rugam sa ii cititi cu atentie.

Serviciile noastre sunt variate si, prin urmare, este posibil ca uneori sa se aplice Termeni si conditii suplimentare sau cerinte suplimentare pentru produse. In cazul anumitor Servicii, exista Termeni si conditii suplimentare, iar, daca utilizati acele Servicii, Termenii si conditiile suplimentare respective fac parte din contractul dintre dvs. si Case De Vanzare S.R.L.

Utilizarea Serviciilor noastre

 • Trebuie sa respectati toate politicile de adaugare anunturi si politicile puse la dispozitie in cadrul Serviciilor.
 • Nu utilizati Serviciile in mod necorespunzator. De exemplu, nu incercati sa influentati Serviciile sau sa le accesati in alt mod decat prin interfata si prin instructiunile oferite de CaseDeVanzare.ro. Puteti utiliza Serviciile numai conform legii. Putem intrerupe sau inceta furnizarea Serviciilor catre dvs. daca nu respectati Termenii si conditiile sau politicile noastre ori in cazul in care investigam un comportament suspectat ca fiind necorespunzator.
 • Utilizarea Serviciilor nu va ofera niciun drept de proprietate intelectuala asupra acestora sau asupra continutului pe care il accesati. Nu aveti dreptul sa utilizati continutul din cadrul Serviciilor noastre, cu exceptia cazului in care obtineti permisiunea din partea proprietarului continutului sau daca acest lucru vi se permite prin lege. Prezentii Termeni si conditii nu va acorda dreptul de a utiliza nicio marca sau sigla din cadrul Serviciilor. Nu eliminati, nu ascundeti si nu modificati nicio mentiune legala afisata in cadrul sau impreuna cu Serviciile.
 • Serviciile noastre afiseaza un anumit continut care nu apartine Case De Vanzare S.R.L. Responsabilitatea pentru acest continut revine exclusiv entitatii care il pune la dispozitie. Putem examina continutul pentru a stabili daca este ilegal sau daca incalca politicile noastre si putem elimina sau refuza sa afisam continutul despre care consideram, in mod rezonabil, ca incalca politicile noastre ori legea. Insa acest lucru nu inseamna neaparat ca examinam continutul; prin urmare, nu presupuneti ca il examinam.
 • In ceea ce priveste utilizarea Serviciilor de catre dvs., exista posibilitatea sa va comunicam, prin diverse metode, cu privire la anunturi privind serviciile noastre, mesaje administrative si alte informatii. Aveti posibilitatea sa renuntati la aceste comunicari. Pentru aceasta trimiteti un email la contact@casedevanzare.ro
 • O parte din serviciile noastre sunt disponibile pe dispozitive mobile. Nu utilizati aceste Servicii intr-un mod care va distrage atentia si va impiedica sa respectati legislatia rutiera si de siguranta.
 • Pozele publicate si descrierea imobilului nu trebuie sa contina numere de telefon, date de contact, logo-uri, adrese web sau adrese de email. Toate datele de contact precum si logo-ul se ataseaza in campurile special dedicate acestora.
 • Continutul anuntului trebuie sa contina doar detalii despre imobil, pentru a ajuta cumparatorul sa ia o decizie. Continutul anuntului nu trebuie sa contina numere de telefon, email sau alte detalii de contact. Exista campuri dedicate detaliilor de contact.
 • Cand publicati anuntul va exprimati acordul ca pozele incarcate si datele imobilului pot fi folosite de S.C. Case De Vanzare S.R.L. in vederea promovarii anuntului dvs., a serviciilor noastre sau a site-ului casedevanzare.ro
 • Cand publicati anuntul va exprimati acordul ca, in cazul vanzarii imobilului sau in cazul in care nu mai doriti sa vindeti, detaliile anuntului vor ramane in continuare pe site, doar datele de contact fiind sterse.
 • Cand va inregistrati pe site va exprimati acordul ca toate pozele si informatiile publicate de dvs., pot fi folosite de S.C. Case De Vanzare S.R.L. in materiale de marketing, publicitate online sau offline sau pentru orice situatii care au ca scop prezentarea sau marketing-ul serviciilor oferite de noi.
 • Cand va inregistrati pe site va exprimati acordul ca toate pozele si informatiile publicate de dvs. devin proprietatea S.C. Case De Vanzare S.R.L.
 • Nerespectarea cumulativ a tuturor termenilor si conditiilor prezentate pe aceasta pagina, cat si a Politicilor de Confidentialitate, duce la stergerea contului dvs. (daca este cazul) si interzicerea accesarii site-ului nostru.

Contul dvs. pe CaseDeVanzare.ro

Pentru a utiliza unele dintre Servicii, este necesar un Cont pe CaseDeVanzare.ro. Puteti sa va creati propriul Cont sau Contul va poate fi atribuit de un administrator, cum ar fi angajatorul sau institutia dvs. Daca utilizati un Cont atribuit de un administrator, se pot aplica Termeni si conditii diferite sau suplimentare, iar administratorul poate avea dreptul sa va acceseze sau sa va dezactiveze contul.

IMPORTANT: Durata unui cont platit este de 12 Luni. Contul inregistrat permite publicarea de anunturi imobiliare nelimitate si posibilitatea afisarii numerelor de telefon din anunturi imobiliare.

Pentru a va proteja Contul, pastrati parola confidentiala. Purtati intreaga responsabilitate pentru activitatea care are loc in sau prin intermediul Contului. Incercati sa nu reutilizati parola Contului pentru aplicatii terta parte. Daca aflati despre orice utilizare neautorizata a parolei sau a Contului va rugam sa trimiteti un email la adresa contact@casedevanzare.ro

Protejarea confidentialitatii si a drepturilor de autor

Politicile de confidentialitate (prezente pe pagina http://www.casedevanzare.ro/politici-de-confidentialitate) explica modul in care tratam datele dvs. cu caracter personal si in care va protejam confidentialitatea atunci cand utilizati Serviciile noastre. Prin utilizarea Serviciilor noastre, sunteti de acord ca societatea Case De Vanzare S.R.L poate sa utilizeze datele respective conform politicilor noastre de confidentialitate.

Raspundem notificarilor cu privire la posibilele incalcari ale drepturilor de autor si desfiintam conturile utilizatorilor care incalca in mod repetat drepturile de autor, conform prevederilor cuprinse in legile romane.

Continutul dvs. in cadrul Serviciilor noastre

Anumite Servicii va permit sa incarcati, sa trimiteti, sa stocati sau sa primiti continut. Va pastrati toate drepturile de proprietate intelectuala detinute asupra continutului respectiv. Pe scurt, tot ceea ce va apartine ramane in proprietatea dvs.

Cand incarcati, trimiteti, stocati sau primiti continut in cadrul Serviciilor sau prin intermediul acestora, acordati societatii Case De Vanzare S.R.L, site-ului CaseDeVanzare.ro si partilor cu care lucram o licenta globala pentru utilizarea, gazduirea, stocarea, reproducerea, modificarea, crearea de lucrari derivate (cum ar fi cele rezultate din adaptari sau alte modificari pe care le efectuam pentru ca respectivul continut sa functioneze mai bine cu Serviciile noastre), comunicarea, publicarea, executarea publica, afisarea publica si distribuirea respectivului continut. Drepturile pe care le acordati in cadrul acestei licente au scopul limitat de operare, promovare si imbunatatire a Serviciilor, precum si de dezvoltare a unor servicii noi. Aceasta licenta ramane in vigoare chiar daca nu mai utilizati Serviciile noastre (de exemplu, pentru inregistrarea unei agentii imobiliare pe care ati adaugat-o pe site-ul CaseDeVanzare.ro). Anumite Servicii va pot oferi modalitati de accesare si de eliminare a continutului furnizat catre respectivul Serviciu. De asemenea, anumite Servicii au Termeni si conditii sau setari care restrang domeniul de utilizare a continutului trimis in cadrul respectivelor Servicii. Asigurati-va ca detineti drepturile necesare pentru a ne acorda aceasta licenta pentru intregul continut pe care il trimiteti catre Serviciile noastre.

Sistemele noastre automatizate analizeaza continutul dvs. (inclusiv e-mailurile primite in conturile noastre de email) pentru a va oferi functii relevante din cadrul produselor, cum ar fi rezultate personalizate de cautare, publicitate personalizata si detectie de spam si programe malware. Analiza are loc cand continutul este primit, trimis sau stocat.

Daca aveti un Cont, este posibil sa afisam Numele profilului, Fotografia de profil si actiunile dvs. pe care le intreprindeti in cadrul site-ului CaseDeVanzare.ro sau in cadrul aplicatiilor terta parte conectate la Contul dvs. pe CaseDeVanzare.ro (de exemplu, recenziile pe care le scrieti si comentariile pe care le postati pe paginile agentiilor imobiliare) in Serviciile noastre, inclusiv sa le afisam in anunturi sau in alte contexte comerciale. Vom respecta alegerile pe care le faceti pentru a limita setarile de distributie sau de vizibilitate din Contul dvs.. De exemplu, puteti configura setarile, astfel incat numele si fotografia dvs. sa nu apara intr-un anunt.

Puteti afla mai multe informatii despre modul in care CaseDeVanzare.ro (societatea Case De Vanzare S.R.L) utilizeaza si stocheaza continutul in politica de confidentialitate sau in Termenii si conditiile suplimentare pentru anumite Servicii. Daca trimiteti feedback sau sugestii despre Servicii, putem utiliza feedbackul sau sugestiile respective fara a avea nicio obligatie fata de dvs.

Despre programele software din cadrul Serviciilor

Cand un anumit Serviciu necesita sau include programe software descarcabile, respectivul program software se poate actualiza automat pe dispozitivul dvs. atunci cand devine disponibila o versiune sau o functie noua. Anumite Servicii va pot permite sa va configurati setarile pentru actualizarea automata.

CaseDeVanzare.ro va ofera o licenta personala, globala, scutita de redevente, netransmisibila si neexclusiva pentru a utiliza programul software furnizat de Case De Vanzare S.R.L ca parte a Serviciilor. Aceasta licenta are unicul scop de a va permite sa utilizati si sa va bucurati de beneficiile Serviciilor, asa cum sunt acestea furnizate de CaseDeVanzare.ro, in modul permis de prezentii Termeni si conditii. Nu aveti dreptul sa copiati, sa modificati, sa distribuiti, sa vindeti sau sa inchiriati nicio parte a Serviciilor si a programelor software incluse; nu aveti dreptul sa refaceti sau sa incercati sa extrageti codul sursa al respectivului program software, cu exceptia cazurilor in care legislatia nu permite aceste restrictionari sau a cazurilor in care aveti permisiunea scrisa din partea noastra.

Programele software open source sunt importante pentru noi. Unele dintre programele software utilizate in cadrul Serviciilor noastre pot fi oferite in baza unei licente open source pe care o vom pune la dispozitia dvs. Licenta open source poate include prevederi care prevaleaza in mod expres asupra unora dintre prezentii Termeni si conditii.

Modificarea si incetarea furnizarii Serviciilor

Modificam si imbunatatim in mod constant Serviciile. Putem sa adaugam sau sa eliminam functionalitati ori functii; de asemenea, putem sa suspendam sau sa intrerupem complet furnizarea unui Serviciu.

Puteti sa renuntati oricand la utilizarea Serviciilor noastre, insa ne va parea rau sa nu mai colaboram cu dvs. De asemenea, CaseDeVanzare.ro (societatea Case De Vanzare S.R.L) poate intrerupe furnizarea Serviciilor catre dvs. sau poate adauga ori stabili in orice moment noi limite pentru Serviciile respective.

Garantii si declinarea responsabilitatii

Furnizam Serviciile la un nivel de aptitudine si atentie rezonabil din punct de vedere comercial si speram ca va va face placere sa le utilizati. Dar, exista anumite lucruri pe care nu le putem promite in legatura cu Serviciile.

CU EXCEPŢIA PREVEDERILOR EXPLICITE DIN PREZENŢII TERMENI ŞI CONDIŢII SAU DIN TERMENII ŞI CONDIŢIILE SUPLIMENTARE, CASEDEVANZARE.RO (SOCIETATEA CASE DE VANZARE S.R.L) ŞI FURNIZORII, PARTENERII SAU DISTRIBUITORII SAI NU FAC NICIO PROMISIUNE SPECIALA IN LEGATURA CU SERVICIILE. DE EXEMPLU, NU NE LUAM NICIUN ANGAJAMENT CU PRIVIRE LA CONŢINUTUL DIN CADRUL SERVICIILOR, FUNCŢIA SPECIFICA DISPONIBILA PRIN INTERMEDIUL SERVICIILOR, FIABILITATEA, DISPONIBILITATEA ŞI CAPACITATEA ACESTORA DE A VA SATISFACE CERINŢELE. FURNIZAM SERVICIILE „CA ATARE”.

ANUMITE JURISDICŢII PREVAD UNELE GARANŢII, CUM AR FI GARANŢIA IMPLICITA DE VANDABILITATE, CONFORMITATE CU UN ANUMIT SCOP ŞI NEINCALCARE A PREVEDERILOR LEGALE. IN LIMITA PREVEDERILOR LEGALE, EXCLUDEM TOATE GARANŢIILE.

Raspunderea pentru Serviciile noastre

IN MASURA PERMISA DE LEGE, CASEDEVANZARE.RO (SOCIETATEA CASE DE VANZARE S.R.L), FURNIZORII, PARTENERII ŞI DISTRIBUITORII NU VOR FI RASPUNZATORI PENTRU PIERDERILE DE PROFITURI, VENITURI SAU DATE,

PENTRU PIERDERILE FINANCIARE SAU PENTRU DAUNELE INDIRECTE, SPECIALE, SUBSECVENTE, EXEMPLARE SAU PUNITIVE.

IN LIMITELE PERMISE DE LEGE, RASPUNDEREA TOTALA A SOCIETATII CASE DE VANZARE S.R.L., A FURNIZORILOR, PARTENERILOR ŞI A DISTRIBUITORILOR SAI PENTRU ORICE RECLAMAŢIE IN BAZA ACESTOR TERMENI ŞI CONDIŢII, INCLUSIV PENTRU TOATE GARANŢIILE IMPLICITE, SE LIMITEAZA LA SUMA PE CARE NE-AŢI PLATIT-O PENTRU UTILIZAREA SERVICIILOR (SAU, LA ALEGEREA NOASTRA, SE LIMITEAZA LA A VA FURNIZA DIN NOU SERVICIILE).

CASEDEVANZARE.RO (SOCIETATEA CASE DE VANZARE S.R.L.), FURNIZORII, PARTENERII ŞI DISTRIBUITORII SAI NU VOR FI IN NICIUN CAZ RESPONSABILI PENTRU NICIO PIERDERE SAU PAGUBA CARE NU POATE FI PREVAZUTA IN MOD REZONABIL.

Utilizarea Serviciilor noastre pentru afaceri

Daca utilizati Serviciile noastre in numele unei agentii imobiliare, firme, companii, institutie atunci firma/institutia respectiva accepta prezentii Termeni si conditii. Firma/institutia respectiva va apara si va despagubi Case De Vanzare S.R.L (site-ul www.CaseDeVanzare.ro), afiliatii, partenerii, functionarii, agentii si angajatii acesteia impotriva oricaror pretentii, procese sau actiuni rezultate din sau in legatura cu utilizarea Serviciilor sau cu incalcarea prezentilor Termeni si conditii, inclusiv toate raspunderile sau cheltuielile rezultate din pretentiile, pierderile, daunele, procesele, penalizarile, costurile de judecata si onorariile avocatilor.

Despre prezentii Termeni si conditii

Putem sa modificam prezentii Termeni si conditii si Termenii si conditiile suplimentare care se aplica unui Serviciu, de exemplu, pentru a corespunde schimbarilor survenite la nivelul legislatiei sau al Serviciilor noastre. Consultati periodic Termenii si conditiile. Pe aceasta pagina vom posta notificarile privind modificarile prezentilor Termeni si conditii. Vom posta notificarile cu privire la modificarea Termenilor si conditiilor suplimentare in cadrul Serviciului in cauza. Modificarile nu se vor aplica retroactiv si vor intra in vigoare in termen de minimum 7 zile dupa postare. Totusi, modificarile aferente functiilor noi ale unui Serviciu si cele din motive legale vor intra in vigoare imediat. Daca nu sunteti de acord cu modificarile aduse Termenilor si conditiilor aferente unui Serviciu, va sugeram sa intrerupeti utilizarea Serviciului respectiv.

In cazul unei discrepante intre prezentii Termeni si conditii si Termenii si conditiile suplimentare, vor prevala Termenii si conditiile suplimentare.

Prezentii Termeni si conditii reglementeaza relatia dintre site-ul CaseDeVanzare.ro (societatea Case De Vanzare S.R.L) si dvs. Acestia nu creeaza niciun fel de drepturi pentru terti beneficiari.

Daca nu respectati prezentii Termeni si conditii si nu luam masuri imediate, nu inseamna ca renuntam la drepturile pe care le avem (de exemplu, dreptul de a lua masuri pe viitor).

Daca anumiti termeni si anumite conditii se dovedesc a fi inaplicabili, aceasta nu va afecta restul Termenilor si conditiilor.

In cazul litigiilor survenite din sau asociate cu prezentii Termeni si conditii sau cu Serviciile, se va aplica legislatia romana.

Pentru informatii despre modul in care puteti sa contactati Case De Vanzare S.R.L, accesati pagina noastra de contact (https://www.casedevanzare.ro/cdv/pagina-contact)

Ai intrebari? Contacteaza-ne